Üdvözöllek!

Szívügyem a hordozás. Édesanyámmal mei tai-t, babaerszényt, csatos hordozót, táskákat és sok más hasznos hordozós-, babás kiegészítőt varrunk. Emellett annyi gyönyörűséget alkottam már, és még annyi minden van bennem. Nagy szerelmem a waldorf jellegű babavarrás, egyre nagyobb teret hódít az életemben. Ha tetszenek a munkáink és vásárolnál tőlünk, kérlek látogass el a BORA portálra (www.borameitai.gportal.hu ) vagy írj (borabolt@gmail.com). Köszönöm, hogy benéztél. :-)

Tetszenek a munkáink? Vásárolnál?

Itt vásárolok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Gyerekszoba szett: zsebes tárolók, falvédő, kuckó

2009.06.02. 00:36 pavlikata

Ez a szett úgy készült, mint a Luca-széke...
Nehéz volt időt szakítani rá a két kicsi mellett. Abban, hogy végül csak elkészült, oroszlánrésze volt a férjemnek és az apukámnak, akik nagyon sokat segítettek nekem!!!

Tartozik hozzá még két darab zsebes tároló, ami Bercié lesz. Nem sikerült lefényképeznem, egyszínű sötétkék, sok-sok zsebbel, sőt még titkos zseb is van rajta, de nem árulhatom el, hogy hol... :) Remélem holnap, amikor mind a helyükre kerülnek, talán sikerül jó képet készítenem róla.
Ezek itt az emeletes ágyra kerülnek. Alul a házikó oldalai szétcippzározható- és feltekerhető ajtóval, ablakkal, mellette a ház násik oldala sokzsebes tárolóval Fülöpnek. Felettük Petra sokzsebes falvédője, ami a házikó teteje is egyben.

És íme az akciós képek. A történethez annyi még hozzátartozik, hogy annyira passzolt minden miliméterre, annyira büszke voltam magamra, hogy egy csomó kis csapdát kivédtem, és minden tökéletesnek tűnt, hogy végül azért csak kaptam egy kis fricskát a Nagy Varróistenségtől. :) A falvédő ugyan a helyére került, de a rögzítésén módosítanom kell. A karikák helyett tépőzárat kap majd, mint a többi elem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

Címkék: falvédő zsebes tároló gyerekszoba szett

A bejegyzés trackback címe:

https://eminokrea.blog.hu/api/trackback/id/tr461158057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvic 2009.06.02. 08:20:23

Nem semmi!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!
süti beállítások módosítása